Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Informatie over de merken van InterContinental Hotels Group

Bij IHG is het ons doel om echte gastvrijheid te bieden voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat u zich welkom en gewaardeerd voelt, waar ter wereld u ook bent. Omdat de mensen en gemeenschappen met wie we werken echt belangrijk voor ons zijn, en omdat we er trots op zijn dat we eersteklas service verlenen.

Elk van onze hotelmerken bedient zijn gasten op een eigen, unieke manier. En daarmee bestrijken we de hele wereld. Dus of u nu op zakenreis bent, voor uw plezier reist met vrienden en familie of pure luxe wilt ervaren: bij ons vindt u altijd een hotel dat bij u past.

We hopen u spoedig te verwelkomen!

Six Senses Hotels Resorts Spas

Maak tijd vrij om weer contact te zoeken

Maak tijd vrij om weer contact te zoeken

Bij Six Senses creëren we plaatsen die in volledige harmonie zijn met de lokale omgeving, van afgelegen eilanden en helderblauwe lagunes tot stedelijke schatten en afgelegen berghutten. Alle hotels richten zich volledig op de gemeenschap, duurzaamheid en welzijn, met een unieke touch. Het doel is altijd om mensen weer in contact te brengen met zichzelf, hun omgeving en de mensen om hen heen.

Ontdek Six Senses Hotels Resorts Spas >

Regent® Hotels & Resorts

Een herboren legende

Een herboren legende

Legendarische gastvrijheid. Avontuur zoals u dat wilt. Onze moderne hotels en resorts, opgericht in 1970, zijn geworteld in uitzonderlijk leven, met een traditie in luxe die nog altijd wordt voortgezet.

Ontdek Regent® Hotels & Resorts >

InterContinental® Hotels & Resorts

Live the InterContinental life

Live the InterContinental life

Bij InterContinental® Hotels & Resorts weten wij om de fascinatie van internationaal reizen. We voelen ons verbonden met mensen die van „The InterContinental Life“ houden en het waarderen: de glamour en opwinding van fascinerende locaties, samen met onze internationale knowhow en kennis van de plaatselijke cultuur.

Ontdek InterContinental® Hotels & Resorts >

Kimpton® Hotels & Restaurants

Een uniek verblijf

Een uniek verblijf

Wij van Kimpton® Hotels & Restaurants waren de pioniers die het boetiekconcept voor het eerst in de VS introduceerden en nog altijd staan we bekend om het creëren van unieke verblijfservaringen. Als gast bij ons geniet u van exclusieve extra's en voorzieningen en profiteert u van onze verrassend inventieve meetings en events. Dankzij speelse designs in onze hotels en een uitgesproken persoonlijke service zult u zich vanaf het eerste moment thuis voelen.

Ontdek Kimpton® Hotels & Restaurants >

HUALUXE® Hotels and Resorts

De geest van Chinese gastvrijheid

De geest van Chinese gastvrijheid

HUALUXE® Hotels and Resorts is het eerste chique internationale hotelmerk dat specifiek werd ingericht voor Chinese gasten.

We hebben de Chinese cultuur en het Chinese erfgoed verweven in elk detail van de dienstverlening en het design van ons luxe merk. Daarbij legden we vooral de nadruk op de Chinese waarden 'etikette', 'verjonging in de natuur', 'erkenning van status' en 'stimulerende ruimten'.

Ontdek HUALUXE® Hotels & Resorts >

Crowne Plaza® Hotels & Resorts

Productieve zakenreizen

Productieve zakenreizen

Bij Crowne Plaza® Hotels & Resorts zijn we ervan overtuigd dat zakenreizen beter moeten kunnen. Zakendoen is in elke markt veranderd en dat geldt net zo goed voor het werk. Alles is digitaler, flexibeler, mobieler en meer verbonden. Als een van de grootste chique merken ter wereld beschikken we over hotels in belangrijke stadscentra, uitvalssteden en resortbestemmingen in alle windstreken.

Ontdek Crowne Plaza® Hotels & Resorts >

voco™

Voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid

Zakenreis? Weekendje weg? Familiefeest? Onze sfeervolle hotels en gastvrije hosts combineren karakter en kwaliteit.

Ontdek voco™ >

Hotel Indigo®

Reizen inspirerend maken

Reizen inspirerend maken

Bij Hotel Indigo® bedienen we nieuwgierige personen: mensen die worden geïnspireerd door nieuwe omgevingen, nieuwe mensen en nieuwe ideeën. Zodra u bij ons binnenloopt, ontdekt u een stijlvol en levendig boutiquehotel. Omdat onze hotels zich bevinden op wereldwijde locaties met heel uiteenlopende culturen, is er geen een hetzelfde. Elk hotel vertelt het verhaal van zijn lokale omgeving, dat elk aspect van het hotel inspireert - van het intrigerende ontwerp tot opvallende lokale ingrediënten in onze menu's.

Ontdek Hotel Indigo® >

EVEN® Hotels

Wellness is onze standaard

Wellness is onze standaard

Bij EVEN® Hotels bieden we een sterk lifestyle-aanbod voor reizigers die meer opties willen om gezond en gelukkig te blijven terwijl ze ver van hun woning zitten. Onze hotels en specialistische medewerkers bieden gasten de allerbeste sportbeleving, gezondere gerechten en natuurlijke, ontspannende ruimtes. Naast onze hotels voorzien we ook in de behoeften van reizigers via wellwellwell.com, dé bron voor gezondere en gelukkiger reizen.

Ontdek EVEN® Hotels >

avid™ hotels

Goed uitgerust

Goed uitgerust

avid™ hotels is het nieuwste merk van IHG. Wij zijn sterk in alledaagse reizen voor een redelijke prijs, waarbij we voldoen aan de behoeften van gasten die maar al te vaak meer moeten betalen voor dingen die ze niet nodig hebben of genoegen moeten nemen met minder kwaliteit dan ze verwachten. We zijn er om het soort gastvrijheid te bieden die ze het meest waarderen – de belangrijkste dingen, uitzonderlijk goed verzorgd. Ervaringen die precies goed voelen, elke keer weer.

Meer informatie over avid >

Holiday Inn®

Wij zijn er. Dan kunt u er ook zijn.

Wij zijn er. Dan kunt u er ook zijn.

Wij vinden het belangrijk om tijd met elkaar door te brengen - met vrienden, familie of collega's. Holiday Inn® wil het zo gemakkelijk mogelijk maken om bijzondere momenten - groot of klein - met elkaar te vieren. Daarom bieden we een aangenaam en betaalbaar verblijf bij ruim 1.100 locaties overal in de wereld.

Ontdek Holiday Inn® >

Holiday Inn Express®

Wij zijn er. Dan kunt u er ook zijn.

Wij zijn er. Dan kunt u er ook zijn.

Bij Holiday Inn Express® zijn we ervan overtuigd dat zelfs de langste reis de moeite waard is als de reis mensen bij elkaar brengt. Wat de reden van uw volgende bijeenkomst ook is, u kunt op meer dan 2.700 locaties een schoon en aangenaam verblijf verwachten dat voldoet aan dezelfde hoge standaard.

Ontdek Holiday Inn Express® >

Holiday Inn Resort®

Het plezier van gezinsvakanties

Het plezier van gezinsvakantie

Bij Holiday Inn Resort® willen we dat elk gezin samen van een geweldige vakantie geniet.

Onze resorts bevinden zich op de meest gewilde locaties ter wereld - van stranden tot themaparken en golfbanen - en bieden een breed scala aan activiteiten en gemakken, zoals kinderclubs, karakteristieke zwembaden, gezellige restaurants en stille lounges met open haard.

Ontdek Holiday Inn Resort® >

Holiday Inn Club Vacations®

Het plezier van onvergetelijke vakanties

Het plezier van onvergetelijke vakanties

De eigenaars van Holiday Inn Club Vacations® maken deel uit van een groep personen die het belang van gezinnen begrijpen en die investeren in levenslange herinneringen van onschatbare waarde.

Ontdek Holiday Inn Club Vacations® >

Staybridge Suites®®

Voel uzelf op uw gemak tijdens uw verblijf

Voel uzelf op uw gemak tijdens uw verblijf

Staybridge Suites®-hotels zijn bedoeld voor langere verblijven. Daarom zorgen we dat elke ruimte gemeenschapszin, comfort en gemak biedt, zodat gasten zich onderweg toch thuis voelen.

Ontdek Staybridge Suites® >

Candlewood Suites®

Uw thuisbasis

Uw thuisbasis

Bij Candlewood Suites®-hotels bieden we een meer alledaagse variant op langere verblijven, zodat u zich altijd thuis en in optimale vorm voelt én echt productief bent tijdens uw reizen.

Ontdek Candlewood Suites® >

IHG® Rewards Club

Waardevolle relaties creëren die lonend zijn

Waardevolle relaties creëren die lonend zijn

IHG® Rewards Club-leden ervaren reizen zoals het zou moeten zijn—persoonlijk, simpel en lonend. Onze leden verdienen moeiteloos punten, als ze direct bij ons boeken én voor hun overnachtingen, en kunnen deze inwisselen voor wat ze het liefste willen.

Leden kunnen onze beloningscatalogus doorbladeren voor leuke extra's, overal ter wereld verbonden blijven met inbegrepen internet, zichzelf trakteren op vluchten en hotelverblijven en zo nu en dan een leuke verrassing ontvangen. Daarnaast hebben ze de flexibiliteit om ledenvoordelen te delen met familie en vrienden. Reizen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Ontdek uw beloningen.​ >

Over IHG

Over IHG

IHG (InterContinental Hotels Group PLC) is sinds 2003 een zelfstandige onderneming, maar onze werkzaamheden en hotelmerken hebben een veel langere geschiedenis. Ga voor meer informatie hierover of over onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen naar de bedrijfswebsite. Hier vindt u ook de contactgegevens van onze teams investeerdersrelaties en media.

Werken bij ons

Werken bij ons

IHG is een wereldwijde onderneming en dat betekent een wereld van kansen voor u.

De ideeën, inspiratie en inzet van onze mensen maken ons tot wie we zijn en resulteert in echte gastvrijheid voor onze gasten. Het is precies die individualiteit waar wij zo van houden. Wilt u werken in een bedrijf waar u een veelbelovende carrière wacht, bezoek dan onze speciale website.

Als manager of franchisegever van hotelmerken is ons wereldwijde netwerk van hoteleigenaren een van de grootste troeven van IHG. Ons succes ligt in het matchen van eigenaren met de juiste merken en markten, en in samenwerken om onze schaal en middelen te benutten om een hoge omzet te realiseren. Of eigenaren er nu voor kiezen om een franchise met ons aan te gaan of een managementcontract willen afsluiten: wij weten wat ervoor nodig is om relaties op te bouwen die het fundament vormen voor ondernemingen die jarenlang succesvol zijn. Wilt u uw hotel op de kaart zetten? Ga hier naar onze website voor wereldwijde ontwikkeling of neem hier contact op met het team.