Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Boek nu
Voer het zakelijk accountnummer in voor voorkeurstarieven
Zoek boekingen die gekoppeld zijn aan reisbureaus
Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

MeerMinder Opties
Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Wilt u meer zoekopties? Probeer Uitgebreid zoeken.

Besteprijsgarantie

We zijn er zo zeker van dat u de beste prijzen voor onze hotels op onze websites kunt vinden, dat wij als eerste wereldwijde reisorganisatie de beste prijsgarantie ooit bieden. Bij elke hotelreservering die via een IHG-website wordt gemaakt, krijgt u gegarandeerd de laagste kamerprijs (kamertarief) of totale kamerkosten (inclusief alle belastingen en toeslagen) die openbaar beschikbaar zijn op internet. Anders biedt IHG de eerste overnachting gratis aan en betaalt u de lagere gemiddelde overnachtingsprijs die u heeft gevonden voor die data voor de rest van uw verblijf (onderworpen aan de garantievoorwaarden). Dat is onze Besteprijsgarantie, slechts een van de vele pluspunten van het Voordeel rechtstreeks boeken.

Heeft u een lagere prijs gevonden? Meer informatie over onze garantie.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Voordeel rechtstreeks boeken, onze Besteprijsgarantie en meer.
Kijk ook eens naar deze extra's.

Een gegarandeerde kamer

Boeken op IHG.com is de beste manier om verzekerd te zijn van een kamer. Als uw reservering om welke reden dan ook niet kan doorgaan, biedt IHG u een kamer in een ander comfortabel en vergelijkbaar hotel aan, inclusief vervoer ernaartoe. Bovendien betalen we de volledige kosten van de eerste overnachting inclusief belasting. Eventuele aanbetalingen worden terugbetaald.

Het beste hotelloyaliteitsprogramma ter wereld

Wist u dat rechtstreeks bij ons boeken een geweldige manier is om te profiteren van alle voordelen van 's werelds beste hotelloyaliteitsprogramma? Want met IHG® Rewards Club kunt u punten verdienen en inwisselen voor een verblijf in meer dan 5.000 IHG-hotels wereldwijd en voor diverse interessante beloningen.

Beveiligde en veilige transacties


Als u op IHG.com boekt, kunt u erop vertrouwen dat uw transacties veilig verlopen. Wij gebruiken namelijk de modernste technologie en werken samen met een toonaangevende provider van internetvertrouwensdiensten om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens automatisch worden gecodeerd voor ze via internet worden verzonden.

Elke kamer, elke prijs, elk moment.

Als u op IHG.com boekt, heeft u toegang tot het grootste aantal beschikbare kamers en tarieven. Wij zijn dus de beste online plek met de meeste keuze.

Geen reserveringskosten.

Veel andere reiswebsites rekenen verborgen boekingskosten die kunnen oplopen tot $ 10. U kunt dergelijke verborgen boekingskosten vermijden. Gewoon door rechtstreeks bij ons te boeken. Bij ons betaalt u nooit boekingskosten.

De meest uitgebreide informatie over onze hotels.

Alle informatie voordat u vertrekt. IHG.com is uw bron voor volledige en uitgebreide informatie over onze hotels, waaronder actuele kamerbeschrijvingen, foto's, reisgidsen, kaarten en routebeschrijvingen, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. We zijn tenslotte de eigenaar.

Profiteer van het Voordeel rechtstreeks boeken als u uw volgende vakantie, weekendje weg of zakenreis plant.

De Besteprijsgarantie is niet van toepassing op hotels op het vasteland van China, in Macau, Hongkong en Taiwan.