Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Veelgestelde vragen

Algemeen

Reserveringen
Besteprijsgarantie
IHG-bedrijfsinformatie
Website
Reserveringen

Hoe wijzig of annuleer ik mijn reservering?

U kunt uw reservering bij elk hotel van de InterContinental Hotels Group (IHG) gemakkelijk wijzigen of annuleren. U kunt naar onze pagina Reserveringen beheren gaan of ons wereldwijd bellen op het dichtstbijzijnde reserveringskantoor.


Moet ik boekingskosten betalen wanneer ik online boek?

Nee. Op veel reiswebsites van derden worden boekingskosten in rekening gebracht voor elke reservering, die soms wel USD 10 kan bedragen. Wij brengen geen boekingskosten in rekening voor reserveringen die rechtstreeks bij ons worden gemaakt.


Waarom hebben we een creditcard nodig voor internetreserveringen?

Door uw online reservering vast te leggen met een creditcard, komt u in aanmerking voor onze reserveringsgarantie. Wanneer wij uw reservering niet kunnen nakomen, zal het gasthotel u een kamer in, en vervoer naar, een ander comfortabel en vergelijkbaar hotel aanbieden en betalen voor de telefoonkosten om familie te informeren over de wijziging van het verblijf. Het gasthotel betaalt tevens alle kosten van het tarief voor de eerste overnachting, plus de belasting. Eventuele vooruitbetalingen worden teruggestort.


Waar zijn onze hotels gevestigd?

Wij hebben meer dan 650.000 kamers en meer dan 4.500 hotels in 100 landen/regio's. Bekijk onze lijst met hotels.


Hoe boek ik een overnachting met IHG® Rewards Club-punten?

U kunt uw overnachting met IHG® Rewards Club-punten op elke willekeurige IHG®-website of de IHG® Rewards Club-website boeken. Log eenvoudig in met uw IHG® Rewards Club-nummer en pincode, ga naar de Reward Nights-pagina of selecteer 'Reward Nights' in de vervolgkeuzelijst Tariefvoorkeur in de reserveringsmodule en boek op de normale wijze.


Hoe kan ik een vergadering, evenement of groepsreservering maken?

IHG-hotels bieden een grote verscheidenheid aan diensten voor uw vergaderingen en groepsevenementen, variërend in stijl van gemakkelijk en praktisch tot luxueus. Kom online meer te weten over onze groeps- en vergaderfaciliteiten en begin vandaag nog.


Waar kan ik informatie vinden over de locaties van alle IHG-hotels?

Door hotels en bestemmingen te verkennen, krijgt u meer informatie over de meer dan 4.500 hotellocaties overal ter wereld. Ook vindt u stedengidsen en kunt u hotels zoeken op speciale kenmerken, zoals huisdiervriendelijke hotels, strandhotels en meer.

Besteprijsgarantie

Waar vind ik meer informatie over de IHG Besteprijsgarantie?  

De Besteprijsgarantie van IHG is onze belofte dat u op onze eigen websites altijd de beste kamertarieven zult betalen voor welk IHG-hotel dan ook. Meer informatie over IHG's Besteprijsgarantie. Zie de volledige algemene voorwaarden.

IHG-bedrijfsinformatie

Waar vind ik meer informatie over werken bij IHG?

IHG is 's werelds meest vooraanstaande hotel- en horecaorganisatie. Meer informatie over de mogelijkheden om bij IHG te werken  en zich aan te sluiten bij ons team. 


Waar vind ik informatie over hotelfranchising en -ontwikkeling?

IHG is op basis van het aantal kamers 's werelds grootste hotelgroep. Verscheidene dochterondernemingen van IHG bieden via franchise, lease, management of eigendom meer dan 4.500 hotels en meer dan 652.000 kamers in 100 landen/regio's en gebieden over de hele wereld. Bent u geïnteresseerd in een hotelfranchise of hotelmanagement, bezoek dan onze pagina  IHG-franchisemogelijkheden voor meer informatie over deelname aan ons succesvolle team.


Hoe wordt mijn organisatie IHG-partner?

Het IHG-partnerprogramma biedt uw gebruikers toegang tot meer dan 4.500 hotels en meer dan 652.000 kamers in 100 landen/regio's en gebieden over de hele wereld. Sluit u nu bij het IHG-partnerprogramma aan en u verdient meteen een percentage van de geconsumeerde reserveringen die via de website van uw organisatie worden gegenereerd.

Website

Waarom ziet de website er anders uit?

Het is u misschien opgevallen dat sommige van onze webpagina's in een nieuw jasje gestoken zijn. We hopen dat u de snellere boekingservaring op prijs zult stellen. Het online boekingsproces verloopt nu hetzelfde op uw computer thuis als onderweg op uw mobiele apparaat. We hebben nieuwe functies toegevoegd voor de mobiele telefoon, tablet en laptop, zodat u overal ter wereld eenvoudig een kamer bij een IHG®-hotel kunt boeken.


Hoe kan ik feedback over mijn recente hotelverblijf delen?

We hopen dat u het best mogelijke verblijf heeft gehad bij ons. U kunt het online formulier voor Algemene opmerkingen of complimenten gebruiken om feedback te geven. Deze wordt naar onze Afdeling Gastenrelaties gestuurd.


Waar kan ik een probleem met de website melden?

Allereerst willen we u onze excuses aanbieden als u een probleem ondervindt met onze website. We willen er graag meer over weten zodat we u en alle andere gasten online de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Gebruik het online feedbackformulier links (of menu op een mobiel apparaat) om ons te vertellen over uw ervaring.


Hoe beschermen wij uw privacy?

Wij hechten het grootste belang aan de privacy en veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet op manieren die niet vermeld worden in ons privacybeleid of zonder u in te lichten en om toestemming te vragen. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en zullen alles in het werk stellen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, te beschermen en alleen te gebruiken op de manier die wordt vermeld in ons Privacybeleid.


Is mijn creditcard veilig?

Wij bij IHG doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens veilig te houden. Onze beveiligde serversoftware (SSL) is toonaangevend in de branche en behoort tot de beste software die momenteel beschikbaar is voor veilige transacties.
De software versleutelt al uw persoonsgegevens, inclusief uw creditcardnummer, naam en adres, zodat de informatie niet leesbaar is wanneer deze via internet wordt verzonden.

IHG® Rewards Club

Account
Punten
Programma
Rewards
Hotelbeoordelingen
Kimpton
Account

Hoe wijzig ik mijn pincode of wachtwoord?

U kunt uw pincode of wachtwoord online wijzigen nadat u bent ingelogd op uw IHG® Rewards Club-account en 'Persoonlijke gegevens' hebt geselecteerd.  Als u op dit moment een pincode gebruikt, dient u in plaats daarvan een wachtwoord te kiezen.


Hoe kan ik mij online aanmelden bij mijn account?

U kunt zich op elk gewenst moment aanmelden bij uw account via de knop 'Aanmelden' in de rechterbovenhoek van elke pagina.


Wat moet ik doen als ik mijn lidmaatschapsnummer kwijt ben?

Neem contact op met het dichtstbijzijnde IHG® Rewards Club-servicecenter of stuur ons een e-mail om uw lidmaatschapsnummer op te vragen.


Ik ben mijn pincode of wachtwoord vergeten.  Hoe kan ik die opnieuw instellen?

Uw pincode of wachtwoord opnieuw instellen


Geen e-mailadres geregistreerd?

Bel het IHG® Rewards Club-servicecenter en bespreek het met een van onze behulpzame accountmanagers.


Hoe maak ik een wachtwoord aan?

Als u nog geen wachtwoord hebt, kunt u er een aanmaken via onze pagina 'Wachtwoord opnieuw instellen'.  Voer het e-mailadres van uw account in. U ontvangt dan een e-mail met een link waarmee u een wachtwoord kunt aanmaken.


Ik kan mijn IHG® Rewards Club-kaart niet vinden. Kan ik een nieuwe krijgen?

Ja. Meld u aan bij uw account, klik op Lidmaatschapsmaterialen weergeven en druk een nieuwe kaart af. U kunt deze onmiddellijk gebruiken. U kunt ook 'Kaart bestellen' kiezen om een plastic kaart binnen 2-4 weken toegestuurd te krijgen.


Hoe vaak ontvang ik een eStatement van de IHG® Rewards Club?

U ontvangt maandelijks een eStatement met uw accountactiviteiten. Wilt u deze niet ontvangen, wijzig dan uw e-mailabonnement in Communicatievoorkeuren.


Hoe kan ik mijn e-mailadres, mijn accountgegevens en/of mijn voorkeuren bijwerken?

Meld u aan op uw account en ga naar 'Voorkeuren' bovenaan de pagina om uw gegevens bij te werken.


Hoe kan ik online puntenvouchers bijschrijven?

Ga naar de pagina Puntenvouchers inwisselen en typ uw IHG® Rewards Club-nummer en vouchernummer in.


Kan ik punten van de IHG® Rewards Club kopen?

Punten van de IHG® Rewards Club kunnen worden gekocht in pakketten van 1.000 stuks tot een maximum van 100.000 punten per lopend kalenderjaar. Voor meer informatie over de prijs, hoeveelheden en verdere voorwaarden meldt u zich aan bij uw account en gaat u naar https://storefront.points.com/IHG-rewards-club/nl-NL/buy.


Kan ik punten overdragen aan familie en vrienden?

Punten van de IHG® Rewards Club kunnen worden overgedragen aan een ander lid van de IHG® Rewards Club in pakketten van 1000 punten voor $5 USD per 1000 punten. Er is geen limiet aan het aantal punten dat een lid kan overdragen of ontvangen. Klik om nu punten over te boeken. Voor meer informatie over kosten, hoeveelheden en verdere voorwaarden gaat u naar de paginaAccountstatus. Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met het IHG® Rewards Club-servicecenter.


Kunnen punten van IHG® Rewards Club verlopen?

Om onze gasten te belonen die ervoor kiezen vaker bij ons te verblijven, richten we de voordelen van ons programma op leden die regelmatig verdienen en inwisselen. Alle punten vervallen na 12 maanden als er geen accountactiviteit plaatsvindt.


Hoe word ik IHG® Rewards Club Gold Elite-lid?

U ontvangt het Gold Elite-lidmaatschap van IHG® Rewards Club wanneer u minimaal 10 overnachtingen tegen in aanmerking komende tarieven heeft geboekt of wanneer u ten minste 10.000 voor Elite in aanmerking komende punten heeft verdiend tijdens een kalenderjaar. Heeft u eenmaal het Gold Elite-lidmaatschap verworven in een bepaald kalenderjaar, dan blijft dat geldig tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.


Hoe word ik IHG® Rewards Club Platinum Elite-lid?

U ontvangt het IHG® Rewards Club Platinum Elite-lidmaatschap als u ten minste 40 overnachtingen tegen in aanmerking komende tarieven heeft geboekt of als u ten minste 40.000 voor Elite in aanmerking komende punten heeft verdiend tijdens een kalenderjaar. Hebt u eenmaal Platinum Elite-lidmaatschap verworven in een kalenderjaar, dan behoudt u die status tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.


Hoe word ik IHG® Rewards Club Spire Elite-lid?

U ontvangt het Spire Elite-lidmaatschap van IHG® Rewards Club wanneer u minimaal 75 overnachtingen tegen kwalificerende tarieven heeft geboekt of wanneer u ten minste 75.000 voor Elite kwalificerende punten heeft opgespaard tijdens een kalenderjaar. Zodra u de Spire Elite-lidmaatschapsstatus in een willekeurig kalenderjaar heeft verworven, behoudt u die status tot het einde van het daaropvolgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.


Als ik in aanmerking kom voor Spire Elite, hoe lang heb ik dan toegang tot mijn keuzevoordeel?

Zodra u in aanmerking komt voor Spire Elite hebt u toegang tot uw keuzevoordeel tot het einde van het programmajaar (meestal het einde van het volgende kalenderjaar).

Als u ons nieuwste lidmaatschapsniveau bijvoorbeeld verdient in augustus 2015, heeft u tot 31 december 2016 de tijd om uw keuzevoordeel te selecteren.


Ik wil graag mijn vriend(in) helpen met een upgrade naar Platinum Elite, maar hij/zij is geen IHG Rewards Club-lid. Is dat mogelijk?

Ja, u kunt iemand nomineren voor een upgrade naar Platinum Elite, maar uw vriend(in) moet zich wel eerst inschrijven bij de IHG Rewards Club door zich aan te melden bij ihg.com/​rewardsclub en "Inschrijven bij IHG Rewards Club" te selecteren.


Als ik als Spire Elite-lid dit jaar 25.000 bonuspunten als keuzevoordeel kies en volgend jaar opnieuw in aanmerking kom voor Spire Elite, mag ik dan volgend jaar weer een keuze doen?

Ja, elk jaar dat u Spire Elite verdient of handhaaft, verdient u een nieuw keuzevoordeel. En u kunt elk jaar een andere keuze maken.


Kan ik als Spire Elite-lid mijn keuzevoordeel wijzigen als ik van gedachten verander?

Nee. Aangezien het keuzevoordeel onmiddellijk wordt verwerkt, kunnen we uw keuze na selectie niet meer terugdraaien.


Als Spire Elite-lid ben ik klaar om mijn keuzevoordeel te selecteren! Hoe maak ik een selectie en hoe lang duurt het voordat ik de punten zie of kan zien dat de upgrade voor mijn vriend(in) is doorgevoerd?

Meld u gewoon aan bij uw account op ihg.com/rewardsclub en u kunt uw selectie in uw account maken. Als u punten kiest, worden de punten onmiddellijk op uw account bijgeschreven. Als u kiest voor de upgrade van een vriend(in) naar Platinum Elite, heeft u slechts het IHG® Rewards Club-lidmaatschapsnummer van uw vriend(in) nodig (of vraagt u hem/haar zich in te schrijven via ihg.com/rewardsclub als hij/zij nog geen lid is). De upgrade van uw vriend(in) naar Platinum Elite wordt dan onmiddellijk doorgevoerd.

Punten

Hoe kan ik mijn IHG® Rewards Club-nummer aan een bestaande reservering toevoegen?

Log in op Mijn Account en zoek naar uw bestaande reservering op de pagina 'Verblijven en evenementen'. Klik op Zoek ontbrekend verblijf in het verleden om dit toe te voegen aan uw reservering en uw punten/miles te verdienen.


Hoe lang duurt het voordat mijn IHG® Rewards Club-punten na een recent verblijf op mijn account zichtbaar zijn?

Houd er rekening mee dat uw punten uit een recent verblijf ongeveer zeven werkdagen na het uitchecken op uw account worden bijgeschreven. Als deze zeven werkdagen voorbij zijn en uw punten nog steeds ontbreken, kunt u contact opnemen met een klantenservicecentrum of een formulier voor ontbrekende punten invullen.


Hoe krijg ik punten voor een ontbrekend verblijf?

Het kan zeven werkdagen vanaf de uitcheckdatum duren voordat een verblijf in uw IHG® Rewards Club-account wordt weergegeven. Verblijven vóór uw inschrijving komen niet in aanmerking voor een tegoed. Maar als lid van de IHG® Rewards Club kunt u een tegoed aanvragen voor verblijven tot zes maanden na het uitchecken. Wanneer u hulp nodig heeft bij ontbrekende verblijven of bij te schrijven punten, verzoeken wij u het formulier voor ontbrekende punten te versturen.


Ik mis punten van een van uw partners. Hoe kan ik mijn tegoed van hen krijgen?

Als u hulp nodig heeft bij ontbrekende tegoeden of punten van partners, vul dan een formulier voor ontbrekende punten in.


Welke hotels bieden de mogelijkheid om IHG® Rewards Club-punten te verdienen?

Verdien punten met verblijven bij hotels die bij de IHG® Rewards Club-merkenfamilie behoren: InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels, HUALUXE® Hotels & Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, EVEN® Hotels, Holiday Inn® hotels, Holiday Inn Express® hotels, Holiday Inn Resort®, Holiday Inn Club Vacations®, avidTM hotels, Staybridge Suites® hotels en Candlewood Suites® hotels.


Hoeveel punten verdien ik per verblijf?

Als u zich inschrijft bij IHG® Rewards Club tijdens een verblijf in een IHG-hotel (met uitzondering van hotels van ANA-partners), ontvangt u 1.000 punten voor dat verblijf. Voor volgende verblijven, en voor alle verblijven als u zich op een andere manier hebt ingeschreven, verdient u:

10 IHG® Rewards Club-basispunten voor elke geldige, uitgegeven $1 USD bij alle:

 • InterContinental® Hotels & Resorts
 • Kimpton® Hotels*
 • HUALUXE® Hotels & Resorts
 • Crowne Plaza® Hotels & Resorts
 • Hotel Indigo®
 • EVEN® Hotels
 • Holiday Inn® Hotels
 • Holiday Inn Resort®
 • Holiday Inn Club Vacations®
 • Holiday Inn Express® Hotels
 • avidTM hotels

* Andere uitgaven, bijvoorbeeld aan eten en drinken, zijn uitgesloten bij Kimpton® Hotels

5 IHG® Rewards Club-basispunten voor elke geldige, uitgegeven $1 USD bij alle:

 • Staybridge Suites® hotels
 • Candlewood Suites® hotels

Aantal te verdienen punten verschilt bij ANA partnerhotels


Wat moet ik doen om er zeker van te zijn dat ik punten of miles verdien wanneer ik in uw hotels verblijf?

Om tegoeden/punten te ontvangen, moet u uw lidmaatschapsnummer van de IHG® Rewards Club opgeven wanneer u een reservering boekt en nogmaals wanneer u incheckt bij het hotel.


Wat is het verschil tussen een verblijf en een overnachting?

Een “overnachting” wordt gezien als één nacht in een van onze hotels. Een “verblijf” kan bestaan uit een aantal opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel, ongeacht het aantal malen dat u in- en uitcheckt.


Wanneer wordt een overnachting of verblijf als kwalificerend beschouwd?

Een "verblijf" of "overnachting" is kwalificerend als u kwalificerende kamertarieven betaalt, waaronder de meeste zakelijke of particuliere verblijven.


Wat zijn in aanmerking komende kamertarieven?

In aanmerking komende kamertarieven zijn van toepassing wanneer u via de centrale reserveringskantoren van IHG, IHG-websites, reisbureaus boekt of rechtstreeks bij het hotel. In Noord-, Zuid- en Centraal-Amerika en op de Caraïben kunnen punten worden toegekend voor lokaal overeengekomen tarieven wanneer op deze tarieven een korting van minder dan 30% is toegepast. Bij hotels en resorts in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Groot-China (China, Hongkong en Macau) worden alle lokaal overeengekomen tarieven als in aanmerking komende tarieven beschouwd.


Kan ik tegelijkertijd punten en miles sparen?

Uw IHG® Rewards Club-account moet ingesteld zijn op de spaarvoorkeur punten of miles. U kunt echter op elk gewenst moment van voorkeur wisselen door de voorkeuren in uw account bij te werken. Zo nu en dan zijn er IHG® Rewards Club-acties waarbij u alleen punten kunt verdienen. Als u miles spaart, zult u voor deze aanbiedingen punten ontvangen. Deze informatie wordt duidelijk weergegeven in de actiegegevens.


Hoe kan ik mijn spaarvoorkeur aanpassen?

Voor het wijzigen van uw spaarvoorkeuren dient u zich aan te melden bij uw IHG® Rewards Club-account. Ga vervolgens naar Mijn Account en Voorkeuren en kies of u IHG® Rewards Club-punten wilt sparen of miles.


Op welke manier kan ik, afgezien van hotelverblijven, punten verdienen?

Behalve een verblijf in een willekeurig IHG-hotel zijn er nog vele andere manieren waarop u IHG® Rewards Club-punten kunt verdienen, zoals:

 • Voor alle geldige uitgaven die op de rekening van de kamer worden gezet. Met uitzondering van Kimpton® hotels worden telefoonkosten, wasserijkosten en betaalfilms die op de rekening van de kamer worden gezet als geldige kosten beschouwd. Kosten bij restaurants die niet door het hotel worden geëxploiteerd komen mogelijk niet in aanmerking voor punten. Hotels kunnen er zelf voor kiezen punten toe te kennen voor andere kosten.
 • Bij de aanschaf van artikelen en diensten van onze partners. Bekijk de complete lijst met onze partners op onze Partner-pagina.
 • Bij gebruik van een IHG® Rewards Club-creditcard voor de betaling van alledaagse aankopen.

U kunt ook punten kopen! Gebruik ze voor familievakanties, geef ze als geschenk aan andere IHG® Rewards Club-leden of gebruik ze als zakelijke incentives.


Ik ben nog geen lid, maar ik maak al geruime tijd gebruik van uw hotels. Kan ik punten of miles verdienen voor die verblijven?

IHG® Rewards Club-punten kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegekend voor verblijven voorafgaand aan de inschrijving.


Hoe kan ik miles verdienen voor een verblijf?

U kunt miles verdienen bij onze partners met een frequent-flyerprogramma door uw spaarvoorkeuren te wijzigen of door de klantenservice van de IHG® Rewards Club te bellen.

Wanneer miles worden overgezet naar een frequent flyer-account, moeten beide accounts op dezelfde naam staan om te voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij de overschrijving weigert. Dit is om het lid te beschermen tegen ongeoorloofde overschrijvingen. Zodra de miles zijn overgezet naar een luchtvaartmaatschappij, kunnen ze niet worden geretourneerd naar het IHG® Rewards Club-account van het lid.


Kan ik punten verdienen wanneer ik via sites van derden boek?

De meeste tarieven die via de meeste websites van derden worden geboekt, gratis hotelovernachtingen en elk ander niet in aanmerking komende kamertarief geven u geen recht op punten.


Voor welke aanbiedingen ben ik geregistreerd?

Meld u aan op uw IHG® Rewards Club®-account om uw aanbiedingen te zien. Nadat u zich heeft aangemeld bij Mijn Account, klikt u op 'Aanbiedingen'. Onderaan de pagina verschijnt 'U heeft zich aangemeld voor deze aanbiedingen'.


Ik zie geen acties in 'Mijn aanbiedingen'. Betekent dit dat ik niet ben aangemeld?

Hoewel de meeste acties waarvoor u zich heeft ingeschreven in Aanbiedingen worden weergegeven, worden sommige niet weergegeven. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club in uw omgeving om te controleren of u voor een specifieke actie bent ingeschreven.


Hoe weet ik of mijn verblijven in aanmerking kwamen voor een actie?

Een overzicht van verblijven die meetellen voor een specifieke actie kunt u vinden door u op uw account aan te melden en 'Accountactiviteit' te selecteren in het menu aan de linkerkant.


Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn verblijf meetelt voor de actie als dit niet wordt weergegeven in de Activiteitinformatie?

Vul het formulier 'Ontbrekende Punten' in en vraag een herziening aan als er punten ontbreken van een actie. Een vertegenwoordiger van de klantenservice zal uw verzoek op basis van de door u verstrekte gegevens onderzoeken en neemt dan contact met u op.


Kan ik mijn punten inwisselen voor miles?

U kunt uw IHG® Rewards Club-punten omzetten in miles bij deelnemende frequent flyer-programma's. Het omzetten moet gebeuren in gelijke delen voor de opgegeven Frequency Alliances. Om uw punten in te wisselen tegen miles of tegoeden kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde klantenservice van de IHG® Rewards Club. De debiteringsduur van frequent flyer-miles verschilt per luchtvaartmaatschappij en het kan tot zes weken duren voordat uw miles zijn bijgeschreven op uw frequent flyer-account.


Kan ik mijn miles omzetten in IHG® Rewards Club-punten?

Nee, momenteel bieden wij deze optie niet aan. Maar u kunt IHG® Rewards Club-punten inwisselen voor miles bij veel van onze aangesloten luchtvaartmaatschappijen.


Wanneer ik punten omzet in miles, hoe lang duurt het dan voordat de miles worden bijgeschreven op mijn frequent flyer-account?

De debiteringsduur van frequent flyer-miles verschilt per luchtvaartmaatschappij en het kan tot zes weken duren voordat uw miles zijn bijgeschreven op uw frequent flyer-account.

Programma

Kan ik punten of miles voor verblijven verdienen die plaatsvonden voordat ik mij inschrijf voor het IHG® Rewards Club-programma?

IHG® Rewards Club-punten kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegekend voor verblijven voorafgaand aan de inschrijving.


Hoe kan ik mij aanmelden voor de IHG® Rewards Club?

Inschrijven is gemakkelijk en GRATIS. Ga naar de inschrijvingspagina van de IHG® Rewards Club, schrijf u in bij een van onze hotels of neem contact op met de klantenservice van IHG® Rewards Club.


Bij welke hotels kan ik IHG® Rewards Club-punten verdienen met mijn verblijf?

Verdien punten met verblijven bij hotels uit de IHG® Rewards Club merkenfamilie: InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, Holiday Inn® hotels, EVEN® Hotels, HUALUXE® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express® hotels, Holiday Inn Club Vacations®, Holiday Inn Resort®, avidTM hotels, Staybridge Suites® hotels en Candlewood Suites® hotels.


Hoeveel punten verdien ik per verblijf?

Als u zich inschrijft bij IHG® Rewards Club tijdens een verblijf in een IHG-hotel (met uitzondering van hotels van ANA-partners), ontvangt u 1.000 punten voor dat verblijf. Voor volgende verblijven, en voor alle verblijven als u zich op een andere manier hebt ingeschreven, verdient u:

10 IHG® Rewards Club-basispunten voor elke geldige, uitgegeven $1 USD bij alle:

 • InterContinental® Hotels & Resorts
 • Kimpton® Hotels*
 • HUALUXE® Hotels & Resorts
 • Crowne Plaza® Hotels & Resorts
 • Hotel Indigo®
 • EVEN® Hotels
 • Holiday Inn® Hotels
 • Holiday Inn Resort®
 • Holiday Inn Club Vacations®
 • Holiday Inn Express® Hotels
 • avid™ hotels

* Andere uitgaven, bijvoorbeeld aan eten en drinken, zijn uitgesloten bij Kimpton® Hotels

5 IHG® Rewards Club-basispunten voor elke geldige, uitgegeven $1 USD bij alle:

 • Staybridge Suites® hotels
 • Candlewood Suites® hotels

Aantal te verdienen punten verschilt bij ANA partnerhotels


Kan ik tegelijkertijd punten en miles sparen?

Uw IHG® Rewards Club-account moet ingesteld zijn op de spaarvoorkeur punten of miles. U kunt op elk gewenst moment van voorkeur wisselen. In uitzonderlijke gevallen zijn er IHG® Rewards Club-acties waarbij u alleen punten kunt verdienen. Als u miles spaart, zult u voor deze aanbiedingen punten ontvangen. Deze informatie wordt duidelijk weergegeven in de actiegegevens.


Blijven mijn punten altijd geldig?

Om gasten die vaker bij ons verblijven extra te belonen, richten we ons programma op leden die regelmatig punten verdienen en besteden. Lidmaatschapspunten per clubniveau vervallen na 12 maanden als er geen accountactiviteit plaatsvindt. Maar het is gemakkelijk om uw puntensaldo te handhaven. U hoeft maar één keer per jaar via een van onze IHG-hotels of partners punten te verdienen of te besteden. Er vervallen geen punten voor huidige Elite-leden.


Hoe word ik IHG® Rewards Club Gold Elite-lid?

U ontvangt het Gold Elite-lidmaatschap van IHG® Rewards Club wanneer u minimaal 10 overnachtingen tegen in aanmerking komende tarieven heeft geboekt of wanneer u ten minste 10.000 voor Elite in aanmerking komende punten heeft verdiend tijdens een kalenderjaar. Heeft u eenmaal het Gold Elite-lidmaatschap verworven in een bepaald kalenderjaar, dan blijft dat geldig tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.


Hoe word ik IHG® Rewards Club Platinum Elite-lid?

U ontvangt het IHG® Rewards Club Platinum Elite-lidmaatschap als u ten minste 40 overnachtingen tegen in aanmerking komende tarieven heeft geboekt of als u ten minste 40.000 voor Elite in aanmerking komende punten heeft verdiend tijdens een kalenderjaar. Hebt u eenmaal Platinum Elite-lidmaatschap verworven in een kalenderjaar, dan behoudt u die status tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.


Hoe word ik IHG® Rewards Club Spire Elite-lid?

U wordt IHG® Rewards Club Spire Elite-lid wanneer u minimaal 75 overnachtingen tegen geldige tarieven heeft geboekt of wanneer u ten minste 75.000 voor Elite kwalificerende punten heeft opgespaard tijdens een kalenderjaar. Zodra u de nieuwste lidmaatschapsstatus bereikt heeft in een kalenderjaar, behoudt u deze status tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.


Als ik in aanmerking kom voor Spire Elite, hoe lang heb ik dan toegang tot mijn keuzevoordeel?

Zodra u in aanmerking komt voor Spire Elite hebt u toegang tot uw keuzevoordeel tot het einde van het programmajaar (meestal het einde van het volgende kalenderjaar). Als u ons nieuwste lidmaatschapsniveau bijvoorbeeld verdient in augustus 2015, heeft u tot 31 december 2016 de tijd om uw keuzevoordeel te selecteren.


Ik wil graag mijn vriend(in) helpen met een upgrade naar Platinum Elite, maar hij/zij is geen IHG Rewards Club-lid. Is dat mogelijk?

Ja, u kunt iemand nomineren voor een upgrade naar Platinum Elite, maar uw vriend(in) moet zich wel eerst inschrijven bij de IHG Rewards Club door zich aan te melden bij ihg.com/​rewardsclub en 'Inschrijven bij IHG Rewards Club' te selecteren.


Als ik als Spire Elite-lid dit jaar 25.000 bonuspunten als keuzevoordeel kies en volgend jaar opnieuw in aanmerking kom voor Spire Elite, mag ik dan volgend jaar weer een keuze doen?

Ja, elk jaar dat u Spire Elite verdient of handhaaft, verdient u een nieuw keuzevoordeel. En u kunt elk jaar een andere keuze maken.


Kan ik als Spire Elite-lid mijn keuzevoordeel wijzigen als ik van gedachten verander?

Nee. Aangezien het keuzevoordeel onmiddellijk wordt verwerkt, kunnen we uw keuze na selectie niet meer terugdraaien.


Als Spire Elite-lid ben ik klaar om mijn keuzevoordeel te selecteren! Hoe maak ik een selectie en hoe lang duurt het voordat ik de punten zie of kan zien dat de upgrade voor mijn vriend(in) is doorgevoerd?

Meld u gewoon aan bij uw account op ihg.com/​rewardsclub en u kunt uw selectie in uw account maken. Als u punten kiest, worden de punten onmiddellijk op uw account bijgeschreven. Als u kiest voor de upgrade van een vriend(in) naar Platinum Elite, heeft u slechts het IHG Rewards Club-lidmaatschapsnummer van uw vriend(in) nodig (of vraagt u hem/​haar zich in te schrijven via ihg.com/​rewardsclub als hij/​zij nog geen lid is). De upgrade van uw vriend(in) naar Platinum Elite wordt dan onmiddellijk doorgevoerd.


Kan ik punten verdienen met bijeenkomsten?

Ja, u kunt punten verdienen voor in aanmerking komende boekingen van vergaderingen en bijeenkomsten door lid te worden van IHG® Business Rewards. Als u al lid bent van IHG® Rewards Club, klik u hier om uw account bij te werken

Rewards

Krijg ik punten of miles voor Reward Nights?

Er worden geen punten toegekend voor Reward Nights-verblijven, maar u verdient wel punten of miles op alle in aanmerking komende kosten die ten laste van uw kamer worden gedebiteerd, zoals eten en drinken, telefoon en films die u bestelt (bij Kimpton® Hotels komen alleen geldige kamertarieven voor punten in aanmerking). Kosten bij restaurants die niet door het hotel worden geëxploiteerd komen mogelijk niet in aanmerking voor punten.


Kan ik een combinatie van punten en contant geld gebruiken voor een Reward Nights-reservering?

Ja. U kunt ervoor kiezen alle vereiste punten in te wisselen voor een Reward Night of uw bestaande punten te gebruiken en aanvullende punten te kopen om tot het benodigde aantal punten te komen.


Wanneer ik een Reward Nights-reservering annuleer die via het Points & Cash-programma is gemaakt, krijg ik het geld dan teruggestort?

U krijgt onmiddellijk uw punten terug wanneer u een Reward Nights-reservering annuleert, maar de kosten voor aangekochte punten worden niet vergoed. Er wordt geen geld teruggestort.


Tot hoe laat kan ik een Reward Nights-reservering annuleren?

Bij de meeste Reward Night-reserveringen kunt u tot een dag voor uw incheckdatum annuleren. Raadpleeg uw bevestigingsgegevens voor specifieke informatie.


Hoe snel krijg ik mijn punten terug wanneer ik een Reward Nights-reservering annuleer?

U krijgt onmiddellijk uw punten terug wanneer u een Reward Night-reservering annuleert.


Wat gebeurt er met mijn punten wanneer ik na de annuleringsdatum annuleer?

U krijgt onmiddellijk uw punten terug, maar op de creditcard die u heeft gebruikt voor het boeken van de reservering worden de bijbehorende no-showkosten in rekening gebracht.


Moet ik voor Rewards Night een reservering boeken?

Voor Reward Nights moet u inderdaad een reservering maken. Selecteer Reward Nights als uw tariefvoorkeur wanneer u online boekt.


Hoe snel kan ik een Reward Nights-reservering boeken?

Hoewel we leden adviseren om Reward Night-reserveringen vooraf te boeken, kunnen de meeste op de dag van het verblijf worden geboekt zolang er voldoende kamers beschikbaar zijn in het hotel van uw voorkeur.


Welk type kamer kan ik boeken onder Reward Nights?

Reward Night-reserveringen zijn alleen van toepassing op standaardkamers, zoals vastgesteld door elk deelnemend hotel.


Hoeveel kamers kan ik boeken onder Reward Nights?

Wanneer punten voor een Reward Night worden ingewisseld, kunt u slechts één kamer per keer boeken. Voltooi uw reservering voor één kamer. Zodra u uw Reward Night-reserving heeft voltooid, beschikt u over de optie om deze reservering te dupliceren.


Wat is niet bij uw Reward Nights-reservering inbegrepen?

Reward Night-kamers zijn exclusief eten en drinken, fooien of bijkomende uitgaven. Deze kosten moeten rechtstreeks aan het hotel worden betaald voordat wordt uitgecheckt. Vervoerskosten naar en van het hotel zijn ook niet ingebrepen.


Wat wordt er bedoeld met 'alle datums zijn geldig'?

Hotels reserveren Reward Nights voor elke dag van het jaar, ongeacht vakanties, seizoenen of speciale evenementen. Beschikbaarheid is op basis van wie eerst komt, eerst maalt.


Kan ik mijn punten gebruiken voor een bestaande reservering?

Punten kunnen niet worden gebruikt voor bestaande reserveringen. Reward Nights moeten vooraf worden geboekt.


Ik verblijf in uw hotel en ik wil een overnachting toevoegen met behulp van mijn punten. Hoe doe ik dat?

U moet de extra overnachting online boeken of het IHG® Rewards Club-servicecenter bellen. Maar houd er rekening mee dat het afhankelijk is van de beschikbaarheid.

Hotelbeoordelingen

Waar vind ik meer informatie over de algemene voorwaarden voor gastenbeoordelingen?

Lees de algemene voorwaarden voor gastenbeoordelingen


Wie kan op deze website een beoordeling indienen?

Gasten van IHG-hotels kunnen beoordelingen inzenden mits:

 • Ze kunnen een geverifieerd bevestigingsnummer, een uitcheckdatum en een achternaam verstrekken die aan de reservering zijn gekoppeld
 • Zij kunnen zich aanmelden bij het IHG® Rewards Club-account dat is gebruikt om te reserveren bij het te beoordelen hotel


Hoe kan ik op deze website een beoordeling inzenden?

Als u lid van IHG® Rewards Club bent, log dan in op uw account en bekijk uw Accountactiviteit om alle overnachtingen in de afgelopen 180 dagen te zien. Daar selecteert u de link ‘Een beoordeling schrijven’ bij het hotel dat u wilt beoordelen.

Als u geen lid van IHG® Rewards Club bent, kunt u een beoordeling inzenden door naar de pagina met hotelgegevens te gaan van elk willekeurig hotel waar u de afgelopen zes maanden hebt overnacht en daar de link "Schrijf een beoordeling" selecteren. Er worden u enkele gegevens gevraagd die wij gebruiken om onmiddellijk te controleren of u in dat hotel hebt overnacht. Na verificatie komt u bij een formulier waar u uw waarderingscijfer en beoordeling kunt invullen.*

* Niet van toepassing voor Kimpton®-hotels

U kunt als volgt naar de pagina met hoteldetails gaan van het hotel waarvoor u een beoordeling wilt inzenden:

 • Zoek de plaats of het hotel via onze reserveringsmodule op de homepage van de website en klik in de zoekresultaten op de naam van het gewenste hotel.
 • Ga naar de pagina Reserveringen beheren en typ het bevestigingsnummer en de achternaam in die bij de reservering behoren. De informatie over uw reservering wordt weergegeven. Klik op de naam van het hotel om de pagina met hoteldetails te bekijken.

Aangezien dit een nieuw programma is dat geleidelijk wordt geïmplementeerd, nemen mogelijk nog niet alle hotels hieraan deel.


Wat is een geverifieerde gast?

Om onze gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn, tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten. Ons verificatieproces omvat het verzoek tot het verschaffen van enige informatie, zoals achternaam, hotelbevestigingsnummer en uitcheckdatum, die we gebruiken om direct te verifiëren of de beoordelaar inderdaad gast is geweest bij het hotel dat hij of zij wil beoordelen.


Ik probeer het bevestigingsnummer te gebruiken dat ik heb ontvangen toen ik mijn verblijf boekte via een site die niet van IHG is (zoals Orbitz, Expedia of Travelocity), maar ik kan me niet aanmelden.

Dergelijke websites geven u vaak een bevestigingsnummer dat is gekoppeld aan de desbetreffende site in plaats van een nummer dat is gekoppeld aan het reserveringssysteem van IHG.

Als u een exemplaar heeft van de rekening die u kreeg bij het uitchecken uit het hotel, kunt u daarop uw IGH-specifieke bevestigingsnummer vinden. Anders moet u contact opnemen met het hotel waar u verbleef om het IHG-bevestigingsnummer op te vragen.


De link die mij werd toegezonden waarin mij om een beoordeling werd gevraagd, werkt niet. Hoe kan ik mijn beoordeling inzenden?

Ook als de link in de e-mail niet werkt, kunt u een beoordeling van uw verblijf inzenden.

Als u lid van IHG® Rewards Club bent, log dan in op uw account en bekijk uw Accountactiviteit om alle overnachtingen in de afgelopen 180 dagen te zien. Daar selecteert u de link ‘Een beoordeling schrijven’ bij het hotel dat u wilt beoordelen.

Als u geen lid van IHG® Rewards Club bent, kunt u een beoordeling inzenden door naar de pagina met hotelgegevens te gaan van elk willekeurig hotel waar u de afgelopen zes maanden hebt overnacht en daar de link "Schrijf een beoordeling" selecteren. Er worden u enkele gegevens gevraagd die wij gebruiken om onmiddellijk te controleren of u in dat hotel hebt overnacht. Na verificatie kunt u een formulier invullen om uw waarderingscijfer en beoordeling in te zenden.

U kunt als volgt naar de pagina met hoteldetails gaan van het hotel waarvoor u een beoordeling wilt inzenden:

 • Zoek de plaats of het hotel via onze reserveringsmodule op de homepage van de website en klik in de zoekresultaten op de naam van het gewenste hotel.
 • Ga naar de pagina Reserveringen beheren en typ het bevestigingsnummer en de achternaam in die bij de reservering behoren. De informatie over uw reservering wordt weergegeven. Klik op de naam van het hotel om de pagina met hoteldetails te bekijken.


Ik kan mijn bevestigingsnummer en/of uitcheckdatum niet vinden.

Als u lid bent van IHG® Rewards Club en uw verblijf heeft geboekt via uw IHG® Rewards Club-account, meldt u zich aan bij uw account. Bij ‘Accountactiviteit’ vindt u alle hotelverblijven van de afgelopen 180 dagen. Daar selecteert u de link ‘Een beoordeling schrijven’ bij het hotel dat u wilt beoordelen.

Als u geen lid van IHG® Rewards Club bent, kijk dan na of u het bevestigingsmail nog heeft dat u werd toegestuurd toen u uw kamer boekte. Of misschien heeft u nog een exemplaar van de rekening die u ontving toen u uitcheckte uit het hotel. Deze documenten bevatten de gegevens die u nodig heeft om een beoordeling in te zenden. U kunt ook contact opnemen met het hotel waar u verbleef om de relevante gegevens van uw hotelverblijf op te vragen.


Hoe kan ik beoordelingen van eerdere hotelverblijven inzenden?

Als u lid van IHG® Rewards Club bent, log dan in op uw account en bekijk uw Accountactiviteit om alle overnachtingen in de afgelopen 180 dagen te zien. Daar selecteert u de link ‘Een beoordeling schrijven’ bij het hotel dat u wilt beoordelen.

Als u geen lid van IHG® Rewards Club bent, kunt u een beoordeling inzenden door naar de pagina met hotelgegevens te gaan van elk willekeurig hotel waar u de afgelopen zes maanden hebt overnacht en daar de link "Schrijf een beoordeling" selecteren. Er worden u enkele gegevens gevraagd die wij gebruiken om onmiddellijk te controleren of u in dat hotel hebt overnacht. Na verificatie komt u bij een formulier waar u uw waarderingscijfer en beoordeling kunt invullen.*

U kunt als volgt naar de pagina met hoteldetails gaan van het hotel waarvoor u een beoordeling wilt inzenden:

 • Zoek de plaats of het hotel via onze reserveringsmodule op de homepage van de website en klik in de zoekresultaten op de naam van het gewenste hotel.
 • Ga naar de pagina Reserveringen beheren en typ het bevestigingsnummer en de achternaam in die bij de reservering behoren. De informatie over uw reservering wordt weergegeven. Klik op de naam van het hotel om de pagina met hoteldetails te bekijken. Aangezien dit een nieuw programma is dat geleidelijk wordt geïmplementeerd, nemen mogelijk nog niet alle hotels hieraan deel.


Waarom kan ik mijn beoordeling niet bewerken?

Helaas is het in ons systeem niet mogelijk om beoordelingen te bewerken. U kunt commentaar geven op uw beoordeling en/of een vervolgbeoordeling plaatsen als u iets wilt toevoegen aan de oorspronkelijke beoordeling.


Waarom is mijn beoordeling niet geplaatst?

Beoordelingen worden over het algemeen binnen 24 tot 72 uur geplaatst. Aangezien dit een nieuwe functie is die stapsgewijs wordt ingevoerd, kan het momenteel iets langer duren. Als u heeft gekozen voor de ontvangst van e-mailmeldingen, zullen we u een bericht sturen zodra uw beoordeling is geplaatst.


Houdt IHG mijn persoonlijke gegevens veilig en privé?

Ja, we verkopen uw gegevens niet aan derden. Lees ons privacybeleid om meer te weten te komen over de maatregelen die we treffen om uw persoonlijke gegevens op vertrouwelijke wijze op te slaan.


Waar kan ik mijn beoordeling lezen?

Als uw beoordeling eenmaal is geplaatst, kunt u hem zien op de pagina met hotelgegevens van het hotel dat u heeft beoordeeld. Zoek de plaats of het hotel via uw reserveringsmodule op de homepage van de website en klik in de zoekresultaten op de naam van het gewenste hotel om naar de pagina met hoteldetails te gaan.


Waarom is mijn beoordeling niet op Facebook geplaatst?

Beoordelingen worden over het algemeen binnen 24 tot 72 uur geplaatst. Aangezien dit een nieuwe functie is die stapsgewijs wordt ingevoerd, kan het momenteel iets langer duren. Als u heeft gekozen voor de ontvangst van e-mailmeldingen, zullen we u een bericht sturen zodra uw beoordeling is geplaatst.


Waarom kan ik geen beoordeling inzenden van een van mijn recente hotelverblijven?

We begrijpen dat dit frustrerend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Het programma voor Gastenbeoordelingen is nieuw en IHG voert het stapsgewijs in bij alle hotels en op alle websites. Het kan dus zijn dat het hotel dat u wilt beoordelen, nog niet deelneemt. We willen u hartelijk danken voor uw interesse in het helpen van toekomstige hotelgasten door een beoordeling in te zenden en hopen dat u snel weer terugkomt wanneer het beoordelingsprogramma volledig is geïmplementeerd.


Waarom zie ik alleen beoordelingen in bepaalde talen?

Momenteel zijn beoordelingen alleen beschikbaar in het Engels, Spaans, Duits en Chinees.  We zijn wel van plan in de toekomst de functionaliteit van Gastbeoordelingen uit te breiden naar alle talen die IHG ondersteunt.

Kimpton

Ontvang ik IHG® Rewards Club-punten voor verblijven bij Kimpton®-hotels?

Vanaf 1 januari 2018 komt u in aanmerking voor het verdienen van IHG® Rewards Club-punten als u verblijft in een Kimpton-hotel voor een in aanmerking komend tarief.


Spaar ik punten voor alle uitgaven bij Kimpton-hotels?

IHG Rewards Club-punten worden toegekend voor betaalde kamerovernachtingen. Momenteel komen uitgaven aan eten en drinken en andere eenmalige kosten niet in aanmerking voor punten.


Kan ik IHG Rewards Club-punten inwisselen voor Reward Nights bij Kimpton-hotels?

Vanaf 1 januari 2018 kunt u IHG Rewards Club-punten gebruiken voor het boeken van Reward Nights bij een Kimpton-hotel. Hiervoor gelden alle algemene voorwaarden die van toepassing zijn op IHG Reward Nights.


Kan ik mijn geldige gratis overnachting(en) gebruiken bij Kimpton-hotels?

Vanaf 1 januari 2018 kunt u uw geldige gratis overnachting(en) gebruiken in alle Kimpton-hotels. Hiervoor gelden alle algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de gratis overnachting.


Ontvang ik al mijn IHG Rewards Club-voordelen bij een Kimpton-hotel?

Ja. Uw IHG Rewards Club-lidmaatschapsniveau wordt erkend en u ontvangt uw IHG Rewards Club-voordelen als u verblijft bij een van de Kimpton hotels.

Voor Elite-leden (Gold Elite, Platinum Elite en Spire Elite) bestaat uw welkomstgeschenk uit een speciale Kimpton-attentie genaamd 'Raid the Bar, waarbij u kunt kiezen voor een snack of drankje uit uw minibar in uw kamer of kunt genieten van een glas wijn of cocktail in een Kimpton-bar of -restaurant.


Wat kan ik als IHG Rewards Club-lid verwachten bij een Kimpton-hotel?

Naast de royale voordelen die u geniet als IHG Rewards Club-lid kunt u rekenen op de oprechte zorg, de couleur locale in het design, het lokaal geïnspireerde restaurant met een gedreven chef-kok, en de aanvullende extraatjes zoals wijnuurtje, yogamatten en leenfietsen die zo kenmerkend zijn voor Kimpton-hotels.

Voor Elite-leden (Gold Elite, Platinum Elite en Spire Elite) bestaat uw welkomstgeschenk uit een speciale Kimpton-attentie genaamd 'Raid the Bar, waarbij u kunt kiezen voor een snack of drankje uit uw minibar in uw kamer of kunt genieten van een glas wijn of cocktail in een Kimpton-bar of -restaurant.


Kan ik mijn accounts samenvoegen als ik aanmeldgegevens heb ontvangen voor een onlangs aangemaakt IHG Rewards Club-account terwijl ik al lid was?

Ja. Wij willen er graag voor zorgen dat alle accountactiviteiten en puntentotalen worden geregistreerd voor het juiste IHG Rewards Club-account. Neem contact op met onze klantenservice op (888) 695-4678 zodat ons team u kan helpen bij het samenvoegen van uw accounts.