Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Couple walking together smiling

Bonuspuntenarrangement

Als u graag snel beloningen wilt ontvangen, is dit voor u.

Met bonuspuntenarrangementen van IHG® One Rewards kunt u 1.000 - 5.000 punten per verblijf verdienen. Kies gewoon uw kamertype en voeg een beschikbaar arrangement toe bij deelnemende hotels. 

Hadden we al gezegd dat uw bonuspunten meetellen voor het bereiken en behouden van de Elite-status? En dat kan een upgrade betekenen.

We dachten dat u dat wel leuk zou vinden.

Gebruik de zoekbalk hierboven om te zien hoe veel u met uw volgende verblijf kunt verdienen.

Tot snel.

 

Nog geen lid van IHG® One Rewards?

WORD NU LID

 

De algemene voorwaarden van het Bonuspuntenpakket

U dient lid te zijn van IHG® One Rewards of voor het verblijf lid te worden. Er zijn kamers beschikbaar in deelnemende hotels van InterContinental Hotels Group op geselecteerde bestemmingen wereldwijd. Het aantal kamers met dit tarief is beperkt en op basis van beschikbaarheid. Actie alleen verkrijgbaar bij deelnemende hotels.

Bonuspunten worden toegekend volgens de voorwaarden van het Bonuspuntenpakket en na voltooiing van het verblijf. Er komt slechts één lid per kamer in aanmerking voor de betreffende bonuspunten. De onderdelen van een arrangement kunnen verschillen per geografisch gebied en per hotel. Er is geen terugbetaling mogelijk voor eventuele niet-gebruikte onderdelen van het arrangement. Er worden geen punten of bonuspunten met terugwerkende kracht toegekend voor verblijven voorafgaand aan uw aanmelding als lid. Er kunnen uitzonderingsdatums van toepassing zijn. De tarieven zijn per kamer per nacht en er gelden mogelijk toeslagen voor extra gasten en opklapbedden. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. De tarieven zijn exclusief belasting, fooien of incidentele kosten, waaronder eten en drinken. Onder 'verblijf' verstaan we een of meerdere opeenvolgende overnachtingen bij hetzelfde hotel, ongeacht hoe vaak u in- of uitcheckt. Voor deze aanbieding gelden de standaardvoorwaarden van het IHG® One Rewards-programma.

©2020 InterContinental Hotels Group. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en worden door particulieren beheerd.