Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Planning en reserveringen

Planning en reserveringen

Reservering maken

Reservering maken

Zoek IHG-hotels op de bestemming van uw keuze en reserveer online. U kunt locaties op een kaart bekijken, speciale aanbiedingen en arrangementen voor uw voorkeurslocatie zoeken, een routebeschrijving vinden en meer.

Reward Nights

Reward Nights

Breng uw volgende vakantie- of zakenreis door in een van de hotels van de IHG-merkfamilie, verdien IHG® Rewards-punten en spaar voor Reward Nights.

Beheer uw reservering

Beheer uw reservering

Wilt u iets wijzigen? U kunt op elk gewenst moment uw reserveringen beheren.

Hotelbeoordelingen

Hotelbeoordelingen

Lees wat gasten over onze hotels en hun ervaringen in onze hotels berichten. We delen uitgebreide onlineratings en beoordelingen van echte gasten, zodat u makkelijk uw keuze kunt maken.

Meetings en groepen

Meetings en groepen

Plan uw volgende bijeenkomst, van welk type dan ook, bij een IHG Hotels & Resorts. IHG biedt online middelen voor meetings en groepen om u te helpen een geslaagde zakelijke meeting, een prachtige bruiloft, een familiereünie of een ander groepsevenement te plannen.

IHG mobiel

IHG mobiel

Geniet van toegang tot 6.000 IHG-hotels en van uw IHG® Rewards Club-account met verschillende mobiele opties. Pak uw smartphone of tablet en boek hotels, vind routes, controleer het puntensaldo op uw IHG® Rewards Club-account en meer.