Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Crowne Plaza Hamburg - City Alster

Vier zakelijk succes bij het Crowne Plaza Hamburg-Ctiy Alster hotel, gelegen in de nabijheid van het Alster-meer en 10 minuten lopen van het stadshart.

Bij betreden van de lobby geeft het heldere witte atrium U engerie. Gelegen in een stille woonwijk aan de Graumannsweg in het centrum van Hamburg. Onze vriendelijke medewerkers van de receptie zullen U begeleiden naar uw moderne kamer of ontspan en geniet van een drankje in onze trendy King George bar.

Het is 20 minuten rijden van het vliegveld van Hamburg naar Crowne Plaza Hamburg-City Alster, die is gelegen in de buurt van de oostelijke oever van het schilderachtige Alster-meer. Wandel in 20 minuten naar het hoofdstation van Hamburg of in 10 minuten naar het Uhlandstrasse metrostation . Onze concierge helpt U bij uw persoonlijke wensen zoals het reserveren van boottochten vanaf de haven van Hamburg of over een van de vele kanalen in de stad, of kaartjes voor een musical.

Proef de rijke variteit van regionale en internationale keuken in het elegante Blue Marlin restaurant. Draadloos Internet is beschikbaar in het gehele hotel.

Maak wat tijd vrij in uw agenda voor uzelf bij een vredig cafe aan de oever van het Alstermeer of ga met uw collegae naar een van de spetterende muscials in de theaters van het bruisende stadscentrum van Hamburg. Ons doel bij Crowne Plaza Hamburg-City Alster is om zaken plezierig te maken .

 

UITGELICHTE FACILITEITEN

Hotel startpagina

Parking
Parking
zwembad
zwembad
Restaurant
Restaurant
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

Locatie en aankomstinformatie

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken: 18

Bladeren door kamers en suites

ihg hotel

OntdekHamburg

Ships sailing into Hamburg Port use the copper dome of St Michaelis Church as the city's landfall mark. Ascend the spire for a panoramic vantage over the city's web of canals or venture into the church's crypt to find the tomb of composer CPE Bach.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.