Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Frankfurt - Alte Oper

Mainzer Landstrasse 27, Frankfurt am Main, , 60329, Germany  Routebeschrijving

inchecken: 2p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:  18

E-mail: hifrankfurt@ihg.com

receptie: 49-69-255156500

E-mail: hifrankfurt@ihg.com

receptie: 49-69-255156500

Reservering: 1-888-Holiday

Welkom in Holiday Inn® Frankfurt - Alte Oper!

Maak gebruik van de uitstekende locatie en verkeersverbindingen in het financiële hart van Frankfurt bij Holiday Inn - Alte Oper. Het hotel ligt gunstig in het drukke financiële zakendistrict van Frankfurt en is eenvoudig te bereiken – op slechts 15 minuten met de taxi van het vliegveld.

Maak het u gemakkelijk in uw splinternieuwe kamer, Deluxe of Executive, altijd inclusief WiFi en een selectie aan thee en koffie. In onze stijlvolle en comfortabele open lobby is het aangenaam toeven. Blijf in contact via onze inbegrepen WiFi of de E-Bar, geniet van de smakelijke burgers in ons restaurant Francis of van een kop koffie van Starbucks.

Daarnaast heeft het hotel een overdekte garage met 75 parkeerplaatsen, twee vergaderruimtes met daglicht van in totaal 160 vierkante meter, een grote foyer en een fitnessruimte. Holiday Inn Frankfurt - Alte Oper ligt op slechts een paar minuten wandelen van het centraal station, de beurs, de winkels van Frankfurt en de hoogtepunten in het stadscentrum.

Vanaf de 200 meter hoge Main Tower heeft u prachtig uitzicht over Frankfurt en omgeving.

Holiday Inn Frankfurt- Alte Oper heet u van harte welkom!

Voornaamste functies

Kinderen eten gratis
Kinderen eten gratis
Parkeren
Parkeren
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen
Wi-Fi inbegrepen
Wi-Fi inbegrepen
Holiday Inn-hotelkamers

Relax in onze comfortabele kamers en suites

Relax amid warming earthy and other natural color tones in your spacious, air-conditioned guest room. WIFI, satellite flat screen TVs, complimentary tea and coffee and a choice of pillows make you feel right at home.

 

eten in het holidayinn hotel

Genieten Heerlijke gerechten

The Holiday Inn Open Lobby is a brand new space where our guests can really make themselves at home and feel relaxed whether they want to eat, drink, work, relax or socialise.

 

Kinderen eten en verblijven gratis

Kinderen verblijven en eten gratis Gratis!

Kinderen tot 17 verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal 2 kinderen tot 12 per volwassene kunnen gratis bestellen van de kaart met hoofdgerechten in een Holiday Inn®-restaurant op locatie. Maximaal 4 kinderen per eetgroep.

 

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.