Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Hamburg

Billwerder Neuer Deich 14, Hamburg, , 20539, Germany  Routebeschrijving

inchecken: 2p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:  18

E-mail: info@hi-hamburg.de

receptie: 49-40-7884

E-mail: info@hi-hamburg.de

receptie: 49-40-7884

Reservering: 1-888-Holiday

Kies het Holiday Inn® Hamburg hotel voor een groene locatie aan het water, dichtbij het centrum van de stad.

Het moderne Holiday Inn Hamburg lijkt op een reusachtig cruiseschip op de oevers van de Elbe, met uitzicht op de haven van Hamburg en het centrum, beide 3 km verderop. Zodra u onze ruime lobby binnenstapt, springen het hoge mezzanine plafond en de kleurrijke moderne kunst in het oog. Vluchten landen op de 13 km verderop gelegen Luchthaven Hamburg, en u kunt uw auto parkeren in onze overdekte parkeergarage (tegen vergoeding).

Via de snelwegen A1 en A7 vanaf de oprit naast het hotel komt u snel waar u wilt zijn. De grote bedrijven in het industriële stadsdeel Veddel liggen op slechts 2 km. Hotelgasten genieten bovendien van gratis toegang tot de driving range van de 200 meter verderop gelegen Golf Lounge.

Steek de rivier de Elbe over voor een voorstelling van The Lion King in het Theater Im Hafen. Liefhebbers van modeltreinen kunnen hun hart ophalen in de miniatuurwereld van Miniatur Wunderland Hamburg, 3 km van Holiday Inn Hamburg vandaan. Beklim de barokke toren van de Sint-Michielskerk, op 4 km afstand, en ga varen in het centrum op het Alstermeer, op 3 km.

Doe trouw uw oefeningen in onze MiniGym en binnenbad. Geniet van internationale gerechten in ons restaurant Elbgarten met uitzicht over de Elbe en een sfeervolinterieur.

Voornaamste functies

Kinderen eten gratis
Kinderen eten gratis
Parkeren
Parkeren
zwembad
zwembad
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen
Wi-Fi inbegrepen
Wi-Fi inbegrepen
Holiday Inn-hotelkamers

Relax in onze comfortabele kamers en suites

The minibar in your modern Guest room is stocked with complimentary bottled mineral water. Book your Hamburg West End shows with complimentary wireless Internet or stay in to enjoy satellite TV channels and pay movies. Some rooms have harbour views.

 

eten in het holidayinn hotel

Genieten Heerlijke gerechten

Feast on international cuisine with River Elbe views in our elegant Elbgarten restaurant. Sparkling wine accompanies breakfast in our executive dining room. You can watch your Aperol Spritz cocktail being mixed in front of sports TV in Windfang bar.

 

Kinderen eten en verblijven gratis

Kinderen verblijven en eten gratis Gratis!

Kinderen onder de 12 jaar verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal vier kinderen tot 12 jaar kunnen op elk moment van de dag gratis eten in een Holiday Inn®-restaurant op locatie.

 

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.