Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Frankfurt Airport-Neu-Isenburg

Wernher-Von-Braun-Strasse 12, Neu-Isenburg, , 63263, Germany  Routebeschrijving

inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken: 

E-mail: reception@hi-ni.de

receptie: 49-6102-7460

E-mail: reception@hi-ni.de

receptie: 49-6102-7460

Reservering: 1-888-Holiday

Ontspan in het moderne Holiday Inn® Frankfurt Airport-Neu-Isenburg, per auto niet ver van de luchthaven en het stadscentrum.

Dankzij de praktische ligging in een levendige zakenwijk is het vier verdiepingen tellende hotel goed bereikbaar; per shuttlebus slechts 10 minuten van Luchthaven Frankfurt am Main. Maak het uzelf gemakkelijk in uw pas gerenoveerde, moderne kamer met draadloos internet en gratis thee en koffie.

Het hotel ligt 1 km van grote ondernemingen zoals PSA Peugeot Citroën en op 15 minuten rijden van de Messe Frankfurt, het grootste beurscomplex ter wereld. Gebruik onze 7 vergaderruimtes met daglicht en bereid events voor in het 24-uurs Business Centre. Parkeren buiten is gratis, en u rijdt in een paar minuten naar de snelwegen A3, A5 en A661.

Met de bus bent u binnen 20 minuten in het centrum van Frankfurt. Bewonder werken van oude meesters in het Städel Museum. Zodra de avond valt lonken de gezellige cafés met hun appelwijn.

Of u geniet van een ontspannende workout in de MiniGym en komt in de sauna tot rust. Smetteloos wit tafellinnen en kaarslicht creëren een sfeervolle ambiance in restaurant Amaroso, waar een terras uitnodigt om te dineren onder de zomerse sterrenhemel. Geniet van drankjes en diverse snacks en volg uw favoriete sportwedstrijden op groot scherm in de gezellige lobby-bar.

Voornaamste functies

Kinderen eten gratis
Kinderen eten gratis
Parkeren
Parkeren
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen
Holiday Inn-hotelkamers

Relax in onze comfortabele kamers en suites

Settle in your comfortable guest room which offers approximately 20 square metres of space and comes with complimentary tea and coffee making facilities. Surf the web via wireless internet and watch movies on your flat screen TV. All rooms come with individual climate controll.

 

Kinderen eten en verblijven gratis

Kinderen verblijven en eten gratis Gratis!

Kinderen tot 17 verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal 2 kinderen tot 12 per volwassene kunnen gratis bestellen van de kaart met hoofdgerechten in een Holiday Inn®-restaurant op locatie. Maximaal 4 kinderen per eetgroep.

 

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.