Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Bezienswaardigheden in de buurt

Bezienswaardigheden in de buurt

  • De Dam - Amsterdam Centrum
  • Van Gogh Museum
  • Rijksmuseum Amsterdam
Downtown

Downtown

Routebeschrijving van stadscentrum naar hotel: Noordwesten

Afstand tot hotel: 4.1 MI/ 6.6 KM

Lokaal

Lokaal

Afstand tot hotel: 4.47 MI/ 7.2 KM Noordwesten

Supermarkt: 0.19 MI/ 0.3 KM Noordoosten

Golfbaan: 1.12 MI/ 1.8 KM North

Buitentennis: 2.49 MI/ 4 KM Noordwesten

Niet te missen

Niet te missen

Als u naast de Amsterdam ArenA verblijft, is een Stadion Tour niet te missen. Ontdek de 9 Straatjes in de Jordaan, geniet van kleine concerten in Melkweg & Paradiso of grote concerten in Ziggo Dome & Heineken Music Hall. Cultuuur; Anne Frank House, Van Gogh- & Rijksmuseum en op enkele minuten van Amsterdam vind u al windmolens, Keukenhof (mrt-mei) en steden als Haarlem, Utrecht & Den Haag.

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

Geniet van een rondvaart door de grachten van Amsterdam, bezoek de Keukenhof en pas uw nieuwe paar klompen in Volendam. Vergeet niet een fiets te huren en de stad te verkenning, waarbij u de kans heeft prachtige smalle straatjes en verborgen pleintjes te ontdekken.

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

- Te hebben gefietst door Amsterdam (wees alert op overig verkeer en vooral internationale toeristen op fietsen) - Te hebben gedanst op klompen - Geluisterd naar de prachtige draaiorgels - Een broodje kroket en patatje mayonaise te hebben gegeten - Een zak drop voor uw familie thuis

Slimme tips

Omdat Nederland maar een klein landje is en zeer goede treinverbindingen biedt, heeft u de mogelijkheid om in enkele dagen alle grote steden van Nederland te verkennen. Vanuit Amsterdam pakt u makkelijk een directe trein naar bijvoorbeeld Haarlem, Utrecht, Den Haag, Delft of Rotterdam om nog maar te zwijgen over het strand. Wij helpen u graag met uw treinschema.