Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Augsburg

Nagahama-Allee 77, Augsburg, , 86153, Germany

Check-in:   2:00 p.m.

Uitchecken:   12:00 p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:   18

E-mail:   info@express-augsburg.de

receptie:   49-821-780890

Reservering:   1 888 Holiday

SleutelKenmerken

Ontbijt inbegrepen
Ontbijt inbegrepen
Parkeren
Parkeren
Fitness center
Fitness center
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

INFO ONS HOTEL

Het Holiday Inn Express® Augsburg is ideaal gelegen aan de Nagahama-Allee en ligt op slechts enkele minuten lopen van het prachtige historische stadscentrum.

Een absolute must om te bezoeken zijn de slechts 2 km verderop gelegen botanische tuinen en de beroemde Augsburg Zoo.

Tal van historische en culturele bezienswaardigheden bevinden zich vlakbij, waaronder de Augsburger Dom en het Rathaus met zijn Gouden Zaal.

Holiday Inn Express Augsburg is uitstekend bereikbaar per auto vanaf de snelweg A8 en ligt slechts 2 km van het centraal station Augsburg. Het drukke lokale beurscomplex (Expo) bereikt u na een autorit van 5 minuten, waar het hele jaar door diverse populaire beurzen worden georganiseerd.

Geniet van alle comfort in onze 136 kamers met airconditioning en krachtdouche, flatscreen-tv en WiFi inbegrepen, plus elke ochtend van een continentaal ontbijt. Vier stijlvolle vergaderruimtes met daglicht en de allernieuwste apparatuur vormen de ideale locatie voor uw vergadering buiten uw eigen kantoor.

Augsburg is een prachtige stad om te bezoeken, zowel voor zaken als vakantie.

Holiday Inn Express Augsburg heet u graag van harte welkom.

Ihg hotel

Gast kamers & suites

Our modern and comfortable guest rooms invite you to relax, surf the web at your leisure time with the complimentary Wi-Fi or just sit back to catch a movie on your flat-screen TV. Complimentary tea and coffee offers you a hot refreshment for every time of the day.

Ervaring Augsburg

ALTIJD INCLUSIEF

alt

EXPRESS Start™ Ontbijt

Het is vers, het is warm en het is gratis. Tast toe bij ons gratis Express Start-ontbijt vol met uw favorieten voor een energiek begin van uw dag.

Het ontbijtaanbod kan per hotel verschillen

alt

EXPRESS ESSENTIALS

Wij zijn groots in de kleine dingen. Zoals wifi, koffie en thee, en alle faciliteiten op de kamer waardoor u zich ook onderweg meteen thuis voelt.

alt

EXPRESS ONTSPANNEN

Opladen terwijl u ontspant. Goed bereikbare stopcontacten, een zacht dekbed, een kussen naar keuze en stilte om u heen staan garant voor een welverdiende nachtrust.

Green Engage Image

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.