Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Straatsburg - Sud

5 Rue de l'Ill, Geispolsheim, , 67118, France

Check-in:   12:00 p.m.

Uitchecken:   12:00 p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:   

E-mail:   reservations@hiestrasbourg.com

receptie:   33-03-88662156

Reservering:   1 888 Holiday

SleutelKenmerken

Ontbijt inbegrepen
Ontbijt inbegrepen
Parkeren
Parkeren
zwembad
zwembad
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

INFO ONS HOTEL

Het Holiday Inn Express Strasbourg Sud bevindt zich dicht bij de luchthaven van Straatsburg-Entzheim en op 5 minuten van het Parc d'Innovation Illkrich. Dit hotel ligt vlak bij Geispolsheim en op 40 minuten van het Europa Park. Dankzij zijn ligging dichtbij Fegersheimis is het een ideale uitvalsbasis om de Elzas te verkennen of het Europees Parlement te bezichtigen.

Het Holiday Inn Express Strasbourg Sud heeft 77 kamers, allemaal volledig uitgerust, met airconditioning, LCD-televisies en kantoorzones. Het Holiday Inn hotel beschikt voorts over 100 m2 vergaderruimte die in drie vertrekken kan worden opgedeeld. Deze volledig uitgeruste en geklimatiseerde vertrekken zijn geschikt voor vergaderingen, congressen en andere zakelijke evenementen.

Het Holiday Inn Express Strasbourg Sud biedt zijn gasten gratis WiFi en gratis privé-parkeergelegenheid. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijzen. Het hotel is omringd door een twee hectare groot park met een zwembad voor een rustig en relaxed verblijf. 's Avonds vormen onze bar en terras met uitzicht over het park de ideale plek om ontspannen van een drankje te genieten.

Of u nu voor zaken of voor uw plezier onderweg bent, dit hotel biedt u gelegenheid van het allerbeste in deze omgeving te genieten. Haal uw hart op aan de sfeer van de kerstmarkten, de Notre-Dame kathedraal of een wijnroute.

Ihg hotel

Gast kamers & suites

Surf op het internet dankzij de gratis WiFi-verbinding. Geniet in het comfort van uw geklimatiseerde kamer van de verschillende kanalen op uw HD-flatscreen televisie onder het genot van een kopje thee of koffie. Hier kunt u het zich gemakkelijk maken en zich helemaal thuis voelen.

Ervaring Geispolsheim

ALTIJD INCLUSIEF

alt

EXPRESS Start™ Ontbijt

Het is vers, het is warm en het is gratis. Tast toe bij ons gratis Express Start-ontbijt vol met uw favorieten voor een energiek begin van uw dag.

Het ontbijtaanbod kan per hotel verschillen

alt

EXPRESS ESSENTIALS

Wij zijn groots in de kleine dingen. Zoals wifi, koffie en thee, en alle faciliteiten op de kamer waardoor u zich ook onderweg meteen thuis voelt.

alt

EXPRESS ONTSPANNEN

Opladen terwijl u ontspant. Goed bereikbare stopcontacten, een zacht dekbed, een kussen naar keuze en stilte om u heen staan garant voor een welverdiende nachtrust.

Green Engage Image

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.