Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Frankfurt Airport

Langener Strasse 200, Moerfelden-Walldorf, , 64546, Germany

Check-in:   2:00 p.m.

Uitchecken:   12:00 p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:   18

E-mail:   info@FRAMF.HIExpress.com

receptie:   49-6105-9660

Reservering:   1 888 Holiday

SleutelKenmerken

Gratis ontbijt
Gratis ontbijt
Parkeren
Parkeren
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

INFO ONS HOTEL

Holiday Inn Express® Frankfurt Airport Hotel is gunstig gelegen op slechts 15 minuten van Luchthaven Frankfurt am Main.

Het hotel is eenvoudig te bereiken. We liggen aan de A5 en bieden een regelmatige pendeldienst van en naar de luchthaven tussen 06.00 uur en 22.45 uur. Shuttledienst (€ 5,-) van en naar Luchthaven Frankfurt an Main. Iedere ochtend serveren we een continentaal ontbijtbuffet in onze lichte Great Room en kunt u uw dag voorbereiden met onze inbegrepen WiFi overal in het hotel.

Organiseer uw evenement in één van onze 6 vergaderruimtes met daglicht en maak gebruik van het 24-uurs selfservice Business Centre. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid bij Holiday Inn Express Frankfurt Airport. Bedrijvenpark Mörfelden ligt op slechts 600 meter van het hotel.

Ontdek de bezienswaardigheden van Frankfurt centrum op 25 km van Holiday Inn Express Frankfurt Airport. Bepaal uw positie op de glazen Main Tower en wandel door de klinkerstraatjes van de oude binnenstad naar een gezellige Ebbelwoi appelwijntaverne.

Ihg hotel

Gast kamers & suites

Holiday Inn Express Frankfurt Airport's bright, modern Guest rooms provide home comforts like free wireless Internet, satellite TV and complimentary tea and coffee. Soundproofed windows help aid sleep and you can wake up with a refreshing power shower.

Attracties in de omgeving

Ervaring Moerfelden-Walldorf

ALTIJD INCLUSIEF

alt

EXPRESS Start™ Ontbijt

Het is vers, het is warm en het is gratis. Tast toe bij ons gratis Express Start-ontbijt vol met uw favorieten voor een energiek begin van uw dag.

Het ontbijtaanbod kan per hotel verschillen

alt

EXPRESS ESSENTIALS

Wij zijn groots in de kleine dingen. Zoals wifi, koffie en thee, en alle faciliteiten op de kamer waardoor u zich ook onderweg meteen thuis voelt.

alt

EXPRESS ONTSPANNEN

Opladen terwijl u ontspant. Goed bereikbare stopcontacten, een zacht dekbed, een kussen naar keuze en stilte om u heen staan garant voor een welverdiende nachtrust.

Green Engage Image

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.