Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Boek nu
MeerMinder Opties

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

PARTNERRESORTS

InterContinental Alliance Resorts bevinden zich op bijzondere locaties waar op dit moment nog geen InterContinental Resort beschikbaar is. Dankzij deze resorts kunt u de magnifieke bestemmingen ontdekken en tegelijkertijd profiteren van alle voordelen die u als gast van InterContinental gewend bent. Hoewel de resorts niet in eigendom zijn van en niet geëxploiteerd of beheerd worden door InterContinental Hotels Group (IHG), komen ze overeen met de geest van InterContinental Hotels & Resorts en vormen ze een aanvulling op het InterContinental-portfolio. Leden van IHG® Rewards Club en InterContinental Ambassador kunnen ook IHG® Rewards Club-punten verdienen en inwisselen bij elk InterContinental Alliance Resort.

Alliance Hotel, Las Vegas Hotel, Las Vegas Resort, InterContinental Resorts, The Venetian
The Venetian

The Venetian is een resortbestemming die u zeker niet mag missen met een kunstzinnige reproductie van de charme en romantiek van Venetië te midden van de wereldberoemde Las Vegas Strip. 's Werelds grootste 5-diamanten- en 4-sterrenresort biedt accommodatie in  suites van gemiddeld 65 vierkante meter, ruwweg twee keer zo groot als een doorsnee hotelkamer in Las Vegas.

Alliance Hotel, Las Vegas Hotel, Las Vegas Resort, InterContinental Resorts, The Palazzo
The Palazzo

The Palazzo verwelkomt bezoekers in een wereld waar in elke hoek feilloze service en een onvergetelijke sfeer te vinden is. The Palazzo is onlangs geclassificeerd als eerste onder Las Vegas-hotels in Travel + Leisure's World's Best Awards. Het is 's werelds grootste 5-diamantenresort met alleen suites, dat het allerbeste biedt op het gebied van dineren, winkelen en amusement.

InterContinental Resorts

Geen twee InterContinental Resorts zijn hetzelfde, maar ze hebben een ding gemeen: ze bevinden zich op bestemmingen die u niet mag missen.

Resorts Overview

* Voor informatie over unieke voordelen bij elk InterContinental Alliance Resort belt u ons centrale reserveringskantoor in: VS +1 800 424 6835 Europa en de meeste landen in Zuidoost-Azië +800 1800 1800.

Ambassador-voordelen:

Alle Ambassador-voordelen zijn van toepassing op The Venetian & The Palazzo Resorts, met uitzondering van de gratis dagelijkse krant, die bij de resorttoeslag is inbegrepen.

Royal Ambassador-voordelen:

Met betrekking tot InterContinental Alliance Resorts zijn alle voordelen van Royal Ambassador-leden van toepassing, met uitzondering van:
· Minibar: als Royal Ambassador-lid ontvangt u per verblijf een tegoed van 100 dollar voor de minibar.
· Dagelijkse krant is bij de resorttoeslag inbegrepen, maar dient door de gast te worden opgehaald op bepaalde verkooppunten.
· Vers fruit en mineraalwater zijn alleen bij aankomst beschikbaar en worden niet aangevuld.
· Internet is bij de dagelijkse resorttoeslag inbegrepen.