Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
IHG Travel Advisory

ACTUEEL REISADVIES

Ons beleid inzake reisadviezen

 

InterContinental Hotels Group (IHG) begrijpt dat het weer of een natuurramp een ongepland effect op uw boeking kan hebben. In dergelijke gevallen doen wij onze uiterste best om u op de hoogte te houden en u het serviceniveau te bieden dat u nodig heeft om uw boekingen te beheren en om deze onvoorziene omstandigheden heen te plannen. Als er een reisadvies van kracht is, tonen we details over het advies, de mogelijke effecten op uw boeking en de procedure om uw reis met zo min mogelijk stress en ongemak te laten doorgaan.

Focus op flexibiliteit. Boek met vertrouwen.

Wij bieden flexibele boekingsopties zodat u met een gerust hart kunt boeken. Alle boekingen kunnen kosteloos worden gewijzigd en de meeste tarieven kunnen kosteloos worden geannuleerd.*  Om een reservering te wijzigen of te annuleren gaat u naar de pagina Uw verblijf beheren of belt u ons Reserverings- en klantenserviceteam.

*In bepaalde gevallen kunnen annuleringskosten van toepassing zijn. Raadpleeg de tariefdetails voor de toepasselijke voorwaarden en uitzonderingen bij het boeken of wijzigen van reserveringen.

Hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice.

IHG One Rewards-leden met rechtstreekse boekingen worden geadviseerd om te bellen naar IHG® ONE REWARDS SERVICE CENTERS.

Bijgewerkt op 2 maart 2021


Let op: IHG verzamelt geen burgerservicenummers van onze gasten. Als u een telefoontje ontvangt van een onbekende beller/onbekend telefoonnummer waarin u om uw burgerservicenummer wordt gevraagd en naar IHG wordt doorgestuurd, is dit frauduleus en niet van IHG. Meld deze fraudepoging bij uw lokale autoriteiten.