Your session will expire in 5 minutes, 0 seconds, due to inactivity. Stay Logged In
Your session has expired. Please sign in to your profile

HUALUXE Nanchang High-tech Zone

Hotel Reviews for HUALUXE Nanchang High-tech Zone
Welcome To HUALUXE Nanchang High-tech Zone

No. 3333 Ziyang Avenue, High Tech Zone , Nanchang ,330096, Mainland China

: +86-791-82223333

Guest Reviews
Each review and rating that we receive is verified to ensure that we only display information provided by guests who have actually stayed in the hotel.
85%
Recommend This Property

Overall Experience

4.5

based on 14 reviews
85%
Recommend This Property

Ratings Breakdown

14reviews

  • 5 Stars
    8
  • 4 Stars
    5
  • 3 Stars
    1
  • 2 Stars
  • 1 Stars

Proin porttitor vehicula risus egetimperdiet.Donec interdum erat eu arcu vehiculagravida.

By

28 August 2017

Sed ac tortorneque.Maecenas et diam eu ante tristiqueposuere.Donec adipiscing libero ac elit iaculisiaculis.

Donec vestibulum diam et risus pretium sit amet interdum enimporta.In semper nibh est, non aliquetmauris.Nam accumsan arcu at ante tristique vel tristique tellusporttitor.

Suspendisse ut arcu enim, nec sollicitudinmagna.Nullam vitae metus elit, et bibendumnunc.Nullam molestie leo et mi vestibulum sit amet semper duiultricies.

Integer urna dui, varius ut interdum non, placerat vitaemauris.Proin tincidunt orci ac lacus faucibus condimentum mattis felisconsectetur.Nunc congue semper lectus euporttitor.

Read More
Read Less

Test 3 out of 5

By

29 September 2015

Test 3 out of 5 Test 3 out of 5 Test 3 out of 5 Test 3 out of 5 Test 3 out of 5 Test 3 out of 5 Test 3 out of 5 Test 3 out of 5

Read More
Read Less

Nullam volutpat nulla in quam laoreet ut porttitor semmolestie.

By

24 July 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingelit.Nullam volutpat nulla in quam laoreet ut porttitor semmolestie.Aliquam cursus, massa ac faucibus elementum, ligula lectus rutrum tortor, sed blandit leo elit aceros.Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpisegestas.

Read More
Read Less

Ut porttitor erat sit amet enim elementumdictum.Nullam tempor eleifend nisi egetconsequat.

By

16 July 2015

Aenean at tortor libero, quis posuererisus.Aliquam lacinia auctoraccumsan.Proin nec conguerisus.Duis euismod conguesagittis.

Read More
Read Less

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingelit.

By

08 July 2015

Suspendisse adipiscing, odio eu dictum consectetur, diam nibh interdum leo, id laoreet risus nisl velorci.Praesent sollicitudin massa quis risus rutrum eu placerat purusrhoncus.Vivamus ultrices condimentumauctor.

Proin porttitor vehicula risus egetimperdiet.Nullam quam purus, blandit quis convallis nec, mattis idenim.Fusce nec massa quis nibh dapibusmolestie.Quisque fermentum suscipit mauris, in tincidunt lectus tempusin.Vestibulum ac semurna.Morbi bibendum nibh quis elit cursus eu mattis doloraliquet.Nulla sed nibh est, in conguemassa.Aenean sit amet lacusmagna.

Caum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculusmus.Aliquam eratvolutpat.Curabitur iaculis blandit nulla, sed gravida ante molestieut.

Read More
Read Less

Vestibulum arcu magna, pellentesque non pellentesque sit amet, varius nonmetus.

By

13 June 2015

Duis ut nibh ut mi tincidunt ornare nec necneque.Etiam ac volutpatmi.Praesent a scelerisquearcu.

Sed fringilla malesuadarutrum.In accumsan temporscelerisque.Sed ac interdumlectus.

Mauris mollis turpis sit amet neque porttitor ac venenatis mimollis.Pellentesque eget odioorci.

Praesent sit amet turpis ullamcorper risus laciniaaliquet.Nam ut feliselit.Etiam feugiat sempervestibulum.

Aliquam eratvolutpat.

Read More
Read Less

Nullam vel dui neque, et volutpatsem.Nullam vitae metus elit, et bibendumnunc.

By

13 March 2015

Morbi a sapien non lectus fringillamolestie.In faucibus dui quis nisl egestas a convallis liberovarius.Duis ut purus lobortis purus ornare scelerisque quis nonjusto.Nullam nec mi non ipsum tristiqueposuere.

Aenean interdum aliquamiaculis.Aenean at tortor libero, quis posuererisus.

Aliquam lacinia auctoraccumsan.Proin nec conguerisus.Duis euismod conguesagittis.

Nullam tempus ligula ac eros hendreritconsectetur.Praesent ultricies odio in nunc ultriciespharetra.Nam iaculis euismod orci quisultricies.Vestibulum luctus libero et urna imperdietmalesuada.

In vitae libero risus, id auctornisl.Nunc sollicitudin, odio eu interdum lobortis, dui risus mattis eros, sit amet laoreet urna sem necnisi.Aenean vulputate mi non quam egestasconvallis.Mauris nisi erat, mollis quis rutrum et, viverra utmi.

Read More
Read Less

Vestibulum lobortis, diam at convallis hendrerit, augue ipsum fermentum neque, pharetra accumsan dui odio atfelis.

By

05 March 2015

Vestibulum arcu magna, pellentesque non pellentesque sit amet, varius nonmetus.Phasellus sit amet quam lectus, ac sagittiserat.Quisque nec velit sit amet arcu mattislaoreet.

Curabitur facilisis venenatis est asollicitudin.Donec tempor, est ut placerat congue, ipsum sem iaculis ante, quis commodo mi turpis velturpis.Curabitur sit amet orcilorem.Praesent eleifend porta turpis dapibusultricies.

Read More
Read Less

Aliquam eratvolutpat.Praesent rutrum urna at turpis suscipit eu malesuada semscelerisque.

By

21 February 2015

Ut quam sapien, tempor at elementum a, ornare egetmi.Vivamus orci nibh, vulputate et malesuada eu, commodo nonest.Morbi semper facilisistincidunt.Caum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculusmus.

Read More
Read Less

Maecenas sollicitudin ante et dui consectetur ac semper diamaliquet.

By

18 February 2015

Caum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculusmus.Nunc iaculis porta dolor, et aliquam urna hendreritvel.Duis ut nibh ut mi tincidunt ornare nec necneque.

Read More
Read Less

Maecenas malesuada malesuada dolor etcongue.Etiam ac volutpatmi.

By

24 January 2015

Nullam nec mi non ipsum tristiqueposuere.Aenean interdum aliquamiaculis.Aenean at tortor libero, quis posuererisus.

Aliquam lacinia auctoraccumsan.Proin nec conguerisus.Duis euismod conguesagittis.Nullam tempus ligula ac eros hendreritconsectetur.

Read More
Read Less

Aliquam lacinia auctoraccumsan.Aenean at tortor libero, quis posuererisus.

By

19 January 2015

Aenean ac loremurna.Donec sed mi risus, faucibus fringillasem.In ullamcorper adipiscing lorem idsagittis.

Read More
Read Less